Vstávání
Ráno ještě chlad tu létá,
přikryj mě prosím polibkem.
Nebo také hřeje věta,
o srdci znějícím ti pod trikem.
I dítě při svém zrodu pláče,
když teplo ženy necítí.
Ty nejsi zrovna ranní ptáče,
však podmínkou mou pro žití.
Usrkni vůni ranní kávy,
udělej pohodlí si v objetí.
Ty chvíle lásky totiž staví,
největší zázrak v našem století
Přečteno 314x
Tipy 18
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, poslední, Bunney, šerý, paradoxy, Lexi, Iva Husárková, Fialový metal, Alice Ptáčková, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)