Sbírka: Temný rytíř
Tak jsme se potkali
Dva zbloudilci na asteroidu touhy
Zdál se být planetou
Vhodnou pro život
A teď tu stojíme
Bez dechu z prázdných slov
Hladoví z nesplněných slibů
A plni poznání
Navzdory básníkům
Nelze žít jen z milování
čisté, jednosuché - výborné...
11.08.2021 14:51:44 | Sonnador