Sbírka: Temný rytíř
Tak vrátil ses mi do snů
Prý vracíš se mi s pokorou
Nevyhrál jsi, věděla jsem,
Tak proč JÁ platím nocí zlou
Proč otevírám srdce dveře
Co slzy pracně uzamkly
Proč nechávám sem projít tebe
A s tebou zase noci zlý
Kdy uděláš to jistě znova
mlčením na kříž budu přibitá
čekat jen na tvá krásná slova
a smíchy plakat bude zas noc zlá
Advokát láska argumenty sbírá
za svědky bere oči, dlaně tvé
a ještě naději, prý neumírá,
dá se s ní čelit noci zlé