Anotace: svatba s koncem v lehce jogurtovém stylu:-)
kdyby to mělo melodii, tak to mohlo být na soundtracku ke Kill Bill.
04.09.2007 12:26:00 | Jourdonnais
teeeda...asi ano...řekla bych osvěžující...ten konec ti úplně vyrazí dech...a toho si musíme vážit...
rozhodně netřepané...a hlavně mě to bavilo:)
27.03.2007 11:44:00 | Lizzzie