Vykouzlím.
Vykouzlím krásu hvězd.
Pomilujeme se
ještě dnes.
Šeptej, že do toho jdeš.
Z lásky přec.
Najdu úsměv a ne křeč.
Ustelu nám,
než se převlékneš.
Mám ráda jemné peřiny
a Tvůj úsměv kouzelný.
Vše patří nám.
Tobě propadám.
Věřím i pohádkám.
Přečteno 243x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, J.P.Jacques, Frr, šerý, Dejvis, Jan Kacíř, Isla, Iva Husárková, paradoxy
Komentáře (8)
Komentujících (4)