Zamilovaní olé
Jeden k druhému ježí akty,
voko okaté leduje,
vesmírný třesk,
padá padá,
náruč v ponožce plane,
ztepilé vibruje vínkem deci,
v nártu ze rtu něhy vinšuje,
pochodeň se chopí ztracené lásky,
shoří táhlý plyš,
nevinnost kreslí vonné pryskyřice,
vykousává se k noci košilka,
lasturná probdí vlnité od moří,
indigo smyslně váhá,
čáry fáryfukem fouká moc,
a bláznivé se rozšupuje rádo.
Ojéé zamilovaní,
Toreador si zahrává olééé,
rumělka loutnuje v maliníkách,
pleso ňadra ruší kuše,
a tou je nevýslovná viola šeření,
jak bych zestručnil hot,
a šátkem zajal po svých.
Přečteno 225x
Tipy 10
Poslední tipující: Isla, Iva Husárková, Psavec, Frr, šerý, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)