Včelaři ze Skandinávie
Anotace: … .. Akrostich-Limerick 3x 996 69 2x daktyl, třetí mi však ulít do ženského trocheje
byl jednou jeden Švéd získat med
a měl včel ihned i roje zved
jasně že medvědem
kalil úl celej den
až i láskou sládl včelí med
ocení Norka již nový úl
mít kožich norka i včelí důl
emocím sladí dost
draží si sladkou kost
už i v Norsku znají norci úl
ve Finsku v Úlu je med tajně
často je Fini dají v sauně
energie včelí
ladnými je těly
až budu na med včela dá mně
Přečteno 135x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Isla, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (2)