Osůbka
Anotace: Něco o milé a příjemné osůbce, která mi dělá radost=)
Určitě ještě neusnu, bolí mě hlava.
A tak myslím na jednu osůbku..
Doufám, že je ti doma fajn:-D
Ta osůbka je fakt prima, kdykoli mě rozesměje=)
Myslím, že kdyby mi bylo zle
nebo bych měla problém,
tak mi pomůže.
Nemyslí vůbec na sebe.
Jsem vděčná za setkání s ní:-)
Děkuji.
Jestli ještě nespíš,
písni mi.Pa
Komentáře (0)