Z dlaní svých
udělám studánku,
Jak z poháru večerní rosu
dám ti z nich pít.
Když uhasím
tvou žízeň,
vezmu tvé dlaně
a vložím do nich růži.
Spolu pak půjdeme
tou vlahou nocí,
z té studánky
dáme hvězdám pít.
Ochraňuj TU vaši studánku
a ZDRAVÍ ať VÁM slouží
dál život mějte naplněn
Honzíku moc TI přeji *
Musela jsem si najít.
Snad se sem zas vrátíš
a jste v pořádku Honzí.
Opatrujte se.:)
19.07.2022 19:56:49 | jenommarie
...a pro naše oči
ukradnem jejich třpyt...
Krásný a pohodový den, Honzí... opatruj se
22.08.2021 22:54:15 | Emily Říhová
Honzi opravdu krásná báseň. Něžná, je cítit svěží ranní rosou.
Klidný večer.
16.08.2021 20:34:21 | Jaruška