Líbej mě.
Anotace: Z šuplíku pro vás 2021.
Líbej mě.
Zahřej mě.
Lásko má.
Zazpívám ladně.
Objímáš krásně jemně.
Vlním se písmenky.
Den je krásný i s výklenky.
Pro Tebe mé nebe
se probouzím.
Snídani z něžností
lehce připravím.
Cítím Tvé ruce,
hladí více.
Krásné vzplanutí.
Láska a dojetí.
Už jenom já a Ty.
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Achilleus Naso, Iva Husárková, Roser, Fialový metal, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)