...
přišla jsi celá v bílém
protože bílá se ti líbí
byla jsi jako nevěsta
jako víla
a prý ať ti něco slíbím
..
moje krásná nevěsto a vílo
nebude to hned
ale už teď ti něco slíbím
..
až dozraje obilí
a vlna života prožene mravence údolím
bude poblíž svítit hvězda
...
Je jasný, když na jasanu jasně svítí hvězda, Jasanka se má, i když se to mravencům / v úprku nezdá.
18.08.2021 01:02:10 | šerý