Cítím.
Anotace: Z šuplíku pro vás 2021.
Cítím, jak mě zahříváš.
Mezi slovy přijímáš.
Nosíš zář.
Tvé doteky
pronikají do věty.
S radostí
rozepínám knoflíky.
A pak uvařím Ti knedlíky.
Rýmy píši po tvé kůži.
Jen lehce, žádnou tuží.
Krásný, milý muži.
Pošli fanfáru do všech stran.
Že ze všeho
nejkrásnější je být milován.
U Tebe hřejivý stan
a kmen, který obepínám.
Ráda a ráda mám.
Přečteno 268x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Achilleus Naso, kudlankaW, Iva Husárková, Vivien, Fialový metal, praetorian, Psavec, blues, Alice Ptáčková, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)