Sbírka: V ostružinách
Jak sladce plyne čas,
Líný jak kočka na topení,
Když kdesi uvnitř v nás
Doteky krev už nenapění
Dvě těla láskou unavená
Tu na polštářích splývají
kde dříve prudkým rytmem zněla
Teď bossanova zní
Na víčkách tančí jiskry ohňostrojů
tvou vůní jsem celá pokrytá.
Skončil ten nejkrásnější z bojů
a pevnost byla dobyta.
Moc hezká báseň.
23.08.2021 11:03:04 | H. Václav
Děkuji vám všem za vlídné přijetí mých slov. Je to vždy o tom, čím srdce či mysl přetéká...
20.08.2021 12:18:06 | Lexi
jako vždy STojí za to...
19.08.2021 18:45:16 | Sonnador