Nepotřebuji už sedativa.
Lásko má.
Zpívám v buňkách.
Nadšená.
Ty jsi lék.
To mi věř.
Přijdeš
a v dobrém se usměješ.
Rozpadnu se
a ty mě v lásce
přikryješ.
Lásko má trvalá.
Usměj se.
Nejsem zmýlená.
Dopadám k Tobě
a hladím Tvá ramena.
Štěstí jsi ty.
Vypouštím bludy.
Ty láska, co hladí.
Charakter ryzí.
Nikdy pro Tebe
nebyla jsem cizí.
Jsme si drazí.
Pusy hladí.
Nic nevadí.
Jsme spolu tady.
Přečteno 180x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, ccigg, Dejvis, Roser, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Frr, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)