Něžné povídání.
Lásko, tajím dech.
Úsměv a žádný spěch.
Výdech v Tvá ústa.
Bez Tvých jsem pustá.
Pohladím Tě po zádech.
Jemně, jak Ty chceš.
Vánek dodá energii,
pro světlo
a zažene i stíny.
Svítí slunce
a mým paprskem jsi Ty.
Vyvádíš mě z temnoty.
S Tebou jsem plná čistoty.
Mám chuť na milování.
A není to přehánění.
Život má krásné proudění.
Když dva se neptají
a jen sebe hřejí,
protože jsou svoji
věčností připojeni.
Líbej mě místo mluvy.
Ať láska nepoleví.
A cítím krásné struny
nebeské luny.
Polykám Tvé sliny.
Jsi něžný a nikoliv jiný.
Umíš divy.
Slunce nás hřeje na trávě.
Z lásky máme závratě.
Usmíváš se.
Lásko opět, vítám Tě.
Pořád miluji Tě.
Přečteno 213x
Tipy 12
Poslední tipující: LucyVillain, Dejvis, Iva Husárková, Amonasr, Frr, paradoxy, Fialový metal, Achilleus Naso
Komentáře (4)
Komentujících (3)