Naše láska je jediná skutečně naplněná na světě

Naše láska je jediná skutečně naplněná na světě

Anotace: Snad jen,že tě miluju

Lásko...chci ti povědět,jak moc tě miluju,i když mi na to slova nestačí...vím,že by jsi mě občas nejradši zabila...ale to se mi i líbí...zbožňuju tě,třeba to,jak se usmíváš,je to nádherný,když se ti dělaj ďolíčky,když si v rozpacích,nebo třeba kdž se oba vzájemně provokujeme.
Miluji tě,a ostatní věci jsou pro mne víceméně nepodstatné,lásko chci ti dát sebe,být ti tou oporou,vyvíjím usílí,vím někdy a asi i často se mi to bohužel nedaří. Mrzí mě to...mám tě ve svém srdíčku jako nepostradatelnou součást. A přeji si,toužím a dám na oplátku,alles,když spolu budeme šťastní. A říkám,slovem muže...budu pracovat na tom,aby byl náš vztah co nejlepší. Mám výčitky,proto jak se k tobě chovám,a choval sem se,že neumím stejně jako plnými hrstmi brát,tak je-mi plnými oplácet,lituju,že oplácím jen po zrníčkách. Ale nejvíc lituji blbosti,kterou sem udělal. Nedokážu se z toho nikdy ospravedlnit,nejde to,což mě mrzí,protože sem ti ublížil a to mě bolí víc,než,že s tou hloupostí,kterou sem udělal budu žít,celý život. Hodlám se starat,zkoušet to napravit,a konat všechno proto,abych nabil ztraenou důvěru,jsi úžasná ženská,a i když se to sem asi nehodí,při pohledu na tebe slintám,tak je to venku....promiň stydím se. Lásko,podle mě,když sem tenkrát spadl z toho porodního stolu,tak si museli říct,že se mnou bude něco zvláštního. Miluji tě,a protože jsme oba zvláštní,tak by náš vztah mohl vydržet. A vydrží,ať si každej říká,kdo chce co chce,krindy,pindy,láry-fáry,keci prdy,beďary,já na tohle nehraju a chci jenom tebe.
Nu,miluji tě Věru
Autor Goethe.one, 15.03.2007
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel