Chodíš v trávě
jako víla
na paloučku tancuješ
ve vlasech máš pampelišky
voníš medem kraluješ
Když se někdo podívá
povzdychne si ach
to se mi snad něco zdá
padá hvězdný prach
Chodíš v trávě
jako víla
na paloučku tancuješ
kdybys byla moje milá
postavil bych v Praze věž
Postavil bych v Praze věž
s pozlacenou kopulí
díval bych se z okna ven
na ty co se radují
Krásná báseň.Verše mi připoměly SLOVANSKOU BOHYNI LADU..ale vím,že je to Tvá víla...moc pěkné opravdu.
25.08.2021 22:54:46 | Jaruška
to je roztomiloučký!:)
24.08.2021 15:56:02 | Sonnador
File.
Chlap chlapa málokdy pochvaluje.
Hrajeme si TÉŽ dost často na něco čím chceme být a v duchu si TO dovedeme představit!
Za mě palec nahoru a obdiv za krásné veršování.
23.08.2021 08:48:33 | Fialový metal