Dobrou noc
Anotace: Z něžného šuplíku 2021.
lásko má.
Vrním a předu
očima.
Jsem zamilovaná.
Kočička mě to dosvědčí.
Tahy i v noci hledám
planoucí.
Spirála srdce
volá více a více.
Jsem Tvá
pro noc i více.
Hltám Tě po řádkách
a hladím tahy štětce.
Směji se křehce.
Dobrou noc, lásko má.
Zdravím zpříma.
Jsem kočka udundaná.
Modrooká.
A zrodila mě luna.
Milovaná.
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: Medved23, Iva Husárková, Psavec, Frr, Isla, Amonasr, paradoxy, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (2)