Probudíme se spolu.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Krásné ráno,
lásko má.
Okno se otvírá.
Kočka mňouká.
Den si brouká.
Milé vstávání
a dobré nadechování.
Já chcú pro Tebe psát píseň.
V Tobě není třešeň.
Ani kus ledu.
Dáš mi báseň.
Už se třesu.
Mé tělo do ní dáš.
Vidím, jak se usmíváš.
Záříš i z dálky.
Máš rád mraky.
Chci snít, že probudíme se spolu
bez stínů svých bolů.
Možná se mi to jen zdá,
Bůh ví,
kde je ta správná hvězda.
Zavírám oči,
možná i to stačí,
jak dostat se k Tobě
a být křehčí.
Kéž slovo k Tobě tančí.
A holubice mává i z venčí.
Přečteno 295x
Tipy 14
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Linna, Protos1182, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Květka Š., Frr, Dejvis, Isla, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)