Tančím...
Když hvězdy se rojí
a noc chladí zem.
S přáteli večer trávím,
Před táborákem.
Teď nebe je blíž,
Než se mi kdy zdálo.
Ty štěstím záříš,
má milá dámo.
S partou život slavím,
V kruhu oheň plane.
Když volnost cítím,
život mi říká pane.
Slavím,piju a jím,
Jak je mi libo.
S tebou tančím a tím
užívám si život.
Když nebe je blíž,
a Ranní ptáci,
Už dávno šli spát.
Se mnou tančíš a víš,
že nebeští střelci.
Šíp lásky poslali Nám.