Šedý obraz
Anotace: Barva jednou bude, nebojte...
Pár minut v sobě, prožívám vcelku známé pocity.
Nelze popsat slovně, mnohdy interdimenzionální obrazy
Otlačeno hluboko v mém podvědomí.
Maluji.
Psychedelickou tvorbu v odstínech šedi snažím se rozbít barvou.
Náročný úkol, řekl bych…
Bolavá noha požírána velkou larvou.
Dlouho jsme se neviděli kamaráde...
Koukám, člověk požírán svou vlastní karmou.
Přečteno 210x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Fil
Komentáře (2)
Komentujících (2)