Tvé oči mým srdcem plavou,
tvá duše je mi blíž,
kdyz nad tím vrtím hlavou,
snad o mne někdy sníš.
Někdy příjde čas,
kdy nebe spojí naše plány
příjdeš mi na mysl zas,
až pustí anděly... co byli nám tak přáni.
Ze společných slov,
my utvoříme sloku,
budeš se divit, když budu tu
při každém tvém kroku.
Hned co slunce přestane mi plakat
a on přestane nám lhát,
nechal nás vlákat, ten anděl
co měl by nám tak přát.
Moc pěkné..tak trochu mi připomíná
ten příběh..
který znám.
Kéž šťastný konec má *:)
*ST
01.09.2021 19:24:47 | jenommarie
dobrej začátek tady a hlavně zajímavej tvůj nick,tak vítej.)
30.08.2021 20:24:05 | xoxoxo