Sbírka: V ostružinách
Potkáme se v ostružinách,
déšť po oknech nám stéká,
Líbí se mi, jak se díváš,
Jen dotkni se, já na to čekám
A sevři pevně moje tělo,
Můj dech si vypij z lačných rtů
přiměj mé srdce, aby neumělo
bít samo, bez tvých doteků.
Nech zmizet déšť a ostružiny
Plášť touhy kolem rozprostři
Je hebký, tkaný z mlhoviny
Polož nás na něj, plní sny
... tkaný z (hvězdné) mlhoviny ...
Jsi hvězda.
Moc hezké čtení a přeji krásný den.
31.08.2021 15:14:40 | Fialový metal
jojo, hvězda, to já jsem, jen svítit a zářit. děkuji za uznání a přeji taky krásný den
01.09.2021 09:35:32 | Lexi
teda, ostružiny zrovna... strašně píchaj a škrábou!:)
ale jinak, chmmm, mňam:*
31.08.2021 14:23:57 | Sonnador