Píseň
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.
zpívám lásce.
Vidím obrazce.
A úsměv v dálce.
Mihotá se kouzlo,
aby to a to vyšlo.
Refrén slz štěstí,
kde jsi já a Ty,
ten, jenž mi dal záplaty
na duši, co bortila se
a v sobě dusila se.
Jak málo člověk umí říci,
jak vlastně umí mít rád.
Při své cestě chce jít
a ze srdce se smát.
Popelka se usměje.
Zří naděje a miluje.
Existují pohádky
nebo jsem si Tě vymyslela
a hraji hru než spadne opona.
Jsem všeho plná.
Jen píšu a házím slova.
Miluji Tě.
Opakuji znova.
Pohádka trvá.
Přečteno 155x
Tipy 14
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Isla, Dejvis, Bunney, Lioness, OpilyJohn, Psavec, Fil, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)