Pouzdrovky
Anotace: časy kdys mi nechávala srdce teď mi necháváš jen pouzdrovky (sicilský sonet)
konec léta lehce zmodral
kde láska mohla se mi smát
na tichounce chladný korál
snem leštil pro kov soul dramat
♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦
tmám ve štěrku v život brouzdal
sám hvězdář blondcitových ztrát
"sukénko pojď" do slov tón dal
ač měl ji chytit ... a ne hřát ?
♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦
sukénka však mrštně z dlaní
protekla prsty zkřehlými
a má víra bez vyznání
na vulkán času slaní mi !
♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦ ~ ♦
tiše čekám v dobrozdání
že v lávě srdce stvoří my
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Isla, Vivien, paradoxy, mkinka, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)