Krok k Tobě.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Píšu slova z lásky.
Z dálky hladíš vlásky.
Možná už trochu šedivím.
Vůbec se tomu nedivím.
Občas dech zastavil se
a tělo nehýbalo se.
Jen výkřik z temnoty jsi zachytil
a mě přijal do náruče.
Já necítila obruče.
Volám Tě ještě a ještě.
Ty vyndal jsi ze mě kleště.
Přijď příště.
Cítím v sobě mraveniště.
Vzdychám nejen krátce.
Život občas na oprátce.
Chybí mi Tvé ruce.
Krok k Tobě je rychlý.
Ty milý a přímý.
Bude první i druhý.
Pomilujeme se v
krásnou chvíli.
Nemám duši netopýří.
Budeš mít i něco na talíři.
Den jak se patří.
Budeme se radovat za tři.
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Isla, Psavec, Frr, Vivien
Komentáře (2)
Komentujících (2)