Anotace: ...
Obal mě pěnou
a nech mě chvilku zahalenou
svírej mě ve svém náručí
Netřeba více-ticho Té chvíli poručí
A pak v tom vzájemném propletení
ztraceni ve vášni a v sobě navzájem
zašeptám rty svými
"Zůstaň tu se mnou
došly mi všechny rýmy..."
Pěkné.
01.09.2021 10:17:56 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?