Pohledy
Grimasy slunce mi dělá,
na tváři paprsky nadějí.
Úsměv ale mám od večera,
mám to co jiní hledají.
Směji se na tváři,
usmívám se ale i duší.
Oběť jsem na tvém oltáři,
a srdce pleská mi a buší.
Mlčky se sdílíme,
sytíme oči hladové.
To jedině musíme,
žít pro chvilky takové.
Přečteno 243x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Marten, Isla, Psavec, blues, Frr, mkinka, paradoxy, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)