Anotace: Co se změnilo a mění, zda mě čeká posvícení? Přečtěte si, milí čtenáři, sami.
Jak ráda bych našla cestu,
z uliček, jež patří k městu,
městu, které oba známe;
srdce, napříč rozlámané.
Přála bych si bez vědomí,
že je ten cit v jádru chromý,
milovat bez odříkání,
stát se Tvou medvědí paní.
Je tu mnohé, co nás dělí;
proč jsi, cite, rozechvělý?
Snad postačí jediné
medvědí objetí
a strach pryč odletí;
podlehnu vzápětí.
Kéž objetí je vždycky dost,
mezi vámi častý host,
co duši i srdce zahřeje
a vám dvěma krásně je...
Hodně štěstí, Rozmarýnko:)
12.09.2021 22:19:22 | Emily Říhová
S láskou..vpřed i přes překážky
pokud oboustranná je.
Strachu nedej šanci.**
Ale čtu jen mezi řádky..nevím nic
Přeji TI to obejmutí
04.09.2021 00:03:31 | jenommarie
Děkuji, Maruško, necháme se překvapit, co z této sazeničky vzejde... :), nebo taky nevzejde. Krásná snění přeji *.
10.09.2021 23:57:45 | Rozmarýna
Udělal bych Ti medvědí službu
Zmáčknutím tip i supertip současně
Jsi věru šikovná nejen na básně
03.09.2021 22:46:20 | kudlankaW