Léčba
Ve snáři listuji,
pachuť zahnat ze snu toužím.
Vzpomínky zpytuji,
nevyhýbám se ale loužím.
Jediný lék trudomyslnosti znám,
pojď blíž o kousek lásečko.
Dnes v sobě se nevyznám,
ale své u tebe mít chci místečko.
Vteřin jen pár mi postačí,
obejmu důvěrou tvé tělo.
Srdce planetou lásky otáčí,
a tak by to být přeci mělo.
Přečteno 258x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Květka Š., Marten, Fialový metal, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)