Do Naivního Neviditelna ...
Anotace: ... .. „Jsi Ďábel a Bůh a Nikdo a další dimenze všude budeš se mnou“, řekla ...
- předstupte před Ďábla
nepochopen
čte se zleva jako zprava
zleva to čte srdce
zprava hlava
a tak to budou číst zdola
nahoru a seshora dolu
i v dalších z časoprostorů
je to vtáhne
a vyskočí z monitorů …
tak snad se nic neděje
až tak že tu nejsem -
předstupte před Boha
nepochopen
čtou to třeba mimozemšťané
zjistili open open
zůstalo jim ch
vzali je do laboratoře
kde objevili že c je uhlík a h vodík
od té doby se dává uhlí pro štěstí
a vodík do raket
uhlí na Zemi spálili
vodík plakal a vznikla voda
pak nás do té vody dali
aby po čase minerály se staly
že byli nepochopeni
tak nevěděli jak se to stalo
že to obživlo
s čímž třeba nepočítali
asi se taky chi chi chichotali
až se to celý zamotalo
a je to tu
je to tu
...
Bůh se usmívá kde Satan se ukrývá ?
Satan se usmívá kde Bůh se ukrývá ?
jenže to už tu je pro mě vesmírná loď
a já se odvážně pouštím tam kam se Nikdo nevydal
do naivního neviditelna ...
já vím zase ti přijde
že tebe zapomenou ...
Přečteno 184x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, Psavec, Frr, paradoxy, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)