Krásné ráno .
Anotace: Z šuplíku pro vás zlatíčka 2021.
Krásné ráno, srdíčko.
Usměj se maličko.
Slunce svítá.
Ptáček zpívá.
Louka se zelení.
Hle, zajíčka cupitání.
Úsměv dej mi z lásky.
Pro tentokrát.
Vezmu sílu na procházky.
Ruku v ruce Ty a já.
Báseň nás přenese
do refrénu.
Dá radost na tu a tu stranu.
Úsměv dej mi lásko má.
Strastí svlečená.
Opřu se na chvilku,
budu cítit
to sladké my dva.
Umíš líbat do zlata?
Ukážu Ti koťata.
Jsou mourovatá a okatá.
Tak ještě jednou krásné ráno z Polabí.
Ať má slova pohladí a naladí.
A den není závaží.
Přečteno 168x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, blues, Psavec, Frr, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (3)