Dokonalá báseň.Gratuluji.
05.09.2021 12:54:49 | mkinka
jen takový záznam snu, nemám výkladový slovník, abych nahlédl, tak nevím přesně jak který symbol vyložit, chtěl jsem udělat i styly v těch barvách.. už to asi nechám tak...
05.09.2021 20:49:52 | J's ..
tohle je tedy asi Tvá nejlepší zatím... aspoň podle mě... výborné ST
05.09.2021 12:44:30 | Sonnador
to je díky snu...a ve chvilce po poledni, kdy si tak sedneš třeba v parku na lavičku a necháš ten monolog duše volně jít ve slovech okamžiku, až najdeš takové to vlastní ticho.. a to víš, nelinku mám rád, neopustila mě a já jí věřím...
05.09.2021 20:33:56 | J's ..
a je to takové "jiné" než obvykle... bude to znít divně, ale pro mě srozumitelnější:D asi...
06.09.2021 09:21:04 | Sonnador