Anotace: Věnováno mému nejdražšímu Pepovi. Název inspirován Sars-Cov2 testem.
Výsledky testu
s nejtěžší obtížností lásky
dopadl víc, než výborně,
pouze jen tyto výsledky mi pomáhají
Tě milovat poctivě.
Měsíce ubíhají
a zarámovaný v mém srdci je mám
celý ten čas,
kdyby shořely,
tak by ve mně taktéž shořela důležitá část.
Opravný test již není třeba,
dost jsem se také u originálního nadřela.
Ale tímto mám obrovský vděk
za to, že výsledky budou stejné po zbytek naších životů,
a náš zarámovaný test
si sebou vezmu i do hrobu.
Krůček po krůčku
jsem ke společné budoucnosti stále blíž,
a vím to moc dobře,
i když mi to zatím nepovíš.
Odměna
za výborné výsledky
je víc, než jistá,
jen, pouze a jednoduše Ty
mi zabíráš v srdci nejdůležitější místa.
Výtažek z mého srdce
Ti do dnešní ranní kávy u Tebe zamíchám,
speciálně
dnes Ti tu kávu totiž vařím já.
Věřím,
že ten šálek vypiješ celý,
a pokud ne,
tak právě přicházíš
o zbytek dne, který má být tak skvělý.
♡
Po téměř 28 letech vztahu musím říct, že stálým nástrahám, zkouškám a testům se láska nevyhne, i když teď zřejmě maluje dorůžova...tak ať vydrží co nejdéle.:)
07.09.2021 06:36:32 | Dreamy