Polibek před spaním
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Už víčka zavírám.
Svůj vesmír v sobě mám.
Pam pa dam.
Hraji si na kočičku
a chumlám se do klubíčka.
Možná jsem ještě maličká
a v srdci pořád holčička.
Co se mi má zdát?
Stěnám to chci pošeptat.
O lásce, která má
správný hmat.
Padá mi hlavu.
Zítra musím vstát.
Hvězdičko,
dej mi dobrý spánek.
Ta uvnitř
holčička si chce hrát.
Šachy ráda hrála.
I kvarteto a nebo pexeso.
Usínám.
Už jsem velká na pohádku.
Poprosím o jednu.
Zavřu oči
a do náruče spadnu.
Pro tuto noc.
Tak moji čtenáři,
hladím po tváři
a dobrou noc.
Hají, belí,
kočka se tulí.
Jitulí.
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, Frr, Amonasr, Protos1182, paradoxy, J's ..
Komentáře (4)
Komentujících (3)