Prší.
V mé duši.
Jen chviličku.
Nevadí mi déšť.
Taky PROČ.
Tvé kamarádky stojí.
NA BŘEHU.
U břehu KOTVÍM.
Dávám znamení.
Jedno...druhé...třetí...
U BEROUNA.
O TOM JSEM JIŽ PSAL.
TAM U BŘEHU.
S LODÍ !
NENÍ NOVÁ :-)
PADESÁT +++++
To neva.
Je TŘEBA jen novou kotvu !
Ta stará se zasekla v koruně.
Statné vrby PLNÉ proutí.
V kolenu mám díru.
Velikou.
Největší.
Stojím prvně a pevně.
NA jediné noze.
O TOM JSEM PSAL.
KOTVÍM.
Stále.
TAM U BŘEHU.
V podpaží i podpalubí námořnícké triko s pruhy VONÍ solí
Bylo zataženo a teplo.
A ALI i Sonn.
Čtou.
Jen čtou a naslouchají.
NA vodě se cítím VÍC.
Jak kapr na suchu.
Lapu občas po vzduchu.
JSEM JEN.
KAPITÁN.
SRDCE.
TOUHY.
PŘÁNÍ.
SNŮ.
Již jdu na palubu !
Dávám.
Mávám.
DÁMÁM.
TEĎ.
Hezčí pohled ?
Každopádně ...
Uvidíme :-)
11.09.2021 16:02:36 | Fialový metal
:* a tohle taky... :* (jakože nádhera:) ST
11.09.2021 12:59:20 | Sonnador