Budeme čekat na západ slunce
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Sedím na terase.
V očekávání
a ve snu hraní.
Myslím na lásku,
co ve snu se prohání.
Klikatá je cesta má
a míří do neznáma.
Pomoc šarlatánů
ve větru se zamíchala.
Srdce v sobě krásné mám.
A tak zpívám květinám.
Budeme čekat na západ slunce?
Dívám se na otevřené vibrace.
Kytky krásné.
Milované. Šlechtěné.
Vstup do duše vzpřímené.
Posílám polibek
a jsem rozechvělá.
Zní vesmírem
jako jemná střela.
Jen jemně, abych tam a tam
neublížila.
Už letím ke hvězdám
a city mám.
Čelo lásce pofoukám.
Úsměv dám.
Žít pro druhého
je drahokam.
Už nehledám.
Jen foukám.
Správným směrem
a tak se koukám.
Kukačko, pověz vesmíru,
že zažehla jsem černou díru
a foukám štěstí života.
Má láska je blízka
a věřím, že v jasu rozkvétá.
To vysílám do světa.
Ta da. Ta da.
Moje trumpeta.
Slyšíš mě?
Větře.
Slunce.
Obloho.
Já čekám a těším se dlouho.
Přečteno 237x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Fialový metal, jenommarie, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (3)