Anotace: Malý motýl po 13 letech. Aneb srdci se poručit nedá...
Malý motýl
Pořád jsem jen Malý motýl,
co dřímá v něm ten dávný sen,
o jediné Černé růži,
co stane se jeho jen.
Pořád jsem jen Malý motýl,
co stále doufá marně,
že to z něj se Černé růži
budou jednou potit dlaně.
Pořád jsem jen Malý motýl,
co ho duše uvnitř svírá,
z vědomí, že na Černou růži
nic, co dělá, nezabírá.
***
Pořád jsem jen Malý motýl,
co miluje tu Černou růži,
jíž ale srdce rozbuší se
kvůli jinému muži.
Pořád jsem jen
hloupý motýl.
Tak nasaď jí motýlky do břicha...
Pak z Černé růže se stane růže z Jericha ...
Co slzy tvé bude polykat a z tvé lásky se bude radovat ...
17.09.2021 07:38:38 | Alice Ptáčková