můj život
musel by být
promarněným
nebýt tebe
nedotknutelná
zmarem
nebýt
tvých navštívení
častokrát
tak náhlých
nevypočitatelných
utěšuji se
v těch chvílích
vzácných
záblesků
někdy jen stroze
dají znamení
o to více zahřejí
okoralé srdce
medem zavoní
sladce
až dech se tají
pozvolna
jindy zase
prudce
jen hrej si se mnou
hrej
nedotknutelná
tvá blízkost
vždy mě potěší
jsi pro mne
znamením
jednou
neopustíme se více
jsi mi slunným
zátiším
nedotknutelná
létavice