Vážně poslední?
Každej text, kterej jsem kdy napsal.
Každej o tom stejným, aspoň jsem se vyspal.
A teď už to nestačí, dostal jsem už odpověď.
Kolikrát se ptal, "nemít důvod žít je důvod umřít?"
Nejspíš jsem se toho bál a zavíral před tím oči,
jednoduše se k sobě nehodíme, tak proč tu jsou slzy?
Říkal jsem že je pozdě, tehdy nebylo, to s tou stodesítkou?
Vím že dřív asi ne, teď už vážně myšleno.
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (4)