Kolikrát přál jsem si dotknout se tebe,
tolikrát neumí se hodina ve vteřině skrýt
Kolikrát jsem miloval tvýma očima sebe
tolikrát v krunýři život jepičí budu tu žít...
Kolikrát rozkvetla v dlaních mi tvoje duše,
tolikrát až mě sůl do očí bodá,
Kolikrát samoten a tvářil se suše
tolikrát červ ve mě výčitkou hlodá...
Kolikrát přál jsem si zastavit chvíli,
tolikrát rychleji ubíhá čas
Kolikrát dal bych vše za úsměv milý
tolikrát ukrytý hluboko v nás...
Kolikrát řvu jak lev uprostřed savany,
tolikrát není už v hrdle mém hlas
Kolikrát zvedám ty ničivé balvany
tolikrát klečím a chci se probudit v nás...
Čas kruto kráča stále vpred,
hluchý k šepotu našich viet,
a čo chcel by si zajtra zase mať,
môžeš len v spomienke nachádzať...
26.09.2021 21:28:11 | gallatea
Kolikrát bolestí jsi v savaně řval,
tolikrát pro život sis mne nevybral.
Kolikrát výčitkou jsi sebe zraňoval,
tolikrát čisté Lásce ses vzdaloval...
Kolikrát budeš se s osudem prát,
tolikrát budeš před poznáním utíkat.
Kolikrát po pádu dokážeš vstát,
tolikrát budeš skutečně milovat.
Kolikrát přijmeš, že i bolest je dar,
tolikrát z místa pohneš se dál.
Kolikrát na mě ve svobodě pomyslíš,
tolikrát v jednotě se mnou se propojíš.
22.09.2021 11:42:26 | Lili Starr