nazdar 8) už jsem četl na modré nástěnce jedno šachové vítězství, jedna remíza, dneska jsme tě s paní viděli, samotného, no taťkovi to říkat raději nebudeme, ale co kdybys, můj milý příbuzný, začal chystat dřevo na zimu? jinak díky za odpověď, po měsíci, a také tě máme rádi, možná má paní víc než já 8) ... to myslím dobře, nebo tě to bílo dostane!
21.09.2021 16:29:43 | zoufalec
Tobě nefungujou maily? Jo, už se tam chystám. No a co jako? Tak jsem si zašel k Labi dívat se jak teče řeka, tak promiň, nechtěl vás na procházce zdržovat. Dneska se stavím, potřebuju tu Aljechinovu učebnici. Děkuji.
21.09.2021 18:31:44 | J's ..
...tady dnes slunce opravdu pookřálo a hned je smavěvi...:)
21.09.2021 08:59:47 | Sonnador