Dívat se Ti do očí ,
kde za víčky odpočívá pták .
Pod perutě polibek
Spočinout jen tak ..
Na tvé hrudi znavená
Vlče co bláznivé má sny
Na vždy tebou zmámená
Děvče , tak říkáš mi jen ty ...
Dívat se ti do očí ,
dotek prstů valí vpřed ..
Vlk běží volný krajinou
Nad ním pták tiše vzlét