Řekni mi ty slova
Anotace: ..pro jednoho kluka, kterého bych chtěla zpět..
Políbit bych tě chtěla
myslíš, že bych směla?
Líbat tvá jemná ústa a líce,
chtěl bys i něco více?
Hladit tě po celém těle
a cítit jak se chvěje,
slyšet šeptat sladká slova,
mít tě prostě zase znova.
Vidět opět tvé krásné oči
-vždyť to není žádný zločin.
Tak proč neřekneš mi ty slova dvě
Jean já stále : Miluju Tě!
Komentáře (2)
Komentujících (2)