Sbírka: Temný rytíř
Kde jsi a jak se máš,
Má krásná letní lásko,
Koho se asi dotýkáš?
Ozvěnou noci stále zní
Tvé místo prázdné
Do snů mi nikdo nevstoupí
Kde jsi a jak se máš
Můj šarlatový hříchu
Komu svá slova šeptáváš?
Mě stýskání tě nenavrátí
S podzimní mlhou
Ses mi kdesi v dálce ztratil.
Jsem tam, kde jsem léta snil ?
Jsem pouhý pás mlhy co se rozpustil ?
Jsem skrytý v závějích spadaného listí ?
Jsem a nejsem ... tím jsem si zcela jistý !
09.11.2021 08:30:49 | Fialový metal
Víc nejsi, než jsi,
I když se možná vrátíš,
Je lepší žít své sny,
Než klíč k nim zcela ztratíš
11.11.2021 22:10:02 | Lexi