to pgm pc hry atd tě dostávaj ... měl bys přemýšlet o té pomlčce 8)
27.09.2021 14:37:04 | zoufalec
už přemýšlím o pomlčce vidíš mě ve sněžné vločce a když oči mhouřím, po pomlčkách přejdu přes vodu a tam si teda pomlčím, ale... já cestou ejště párkrát navštívím ledové planety :) a pak pomlčky nebudou ležet, tak děkuju, už musím běžet.. :) ještě v té budoucnosti nejsem, ale na druhou stranu, kdybych se stal binárním kódem mohl bych se odvysílat do vesmíru a cestoval bych v čase tón tón tón :) no ale te´d envím teda jestli bych to úplně chtěl, jenže ta představa těch nekonečných možností v náručích šťastných hvězdiček :) takže tečka pomlčka ~ tečka tečka tečka tečka ~ pomlčka pomlčka pomlčka ~ jasmín bílý (to máš i s nápovědou)
27.09.2021 16:16:45 | J's ..
si ti tady zafilozofuju nad tím názvem:) to vypadá, že se Pyrrha nakonec dočká opravdového vítězství - snů... asi protože pochopil, že nejsilnější zbraní vojevůdce, je trpělivost a správné načasování...? :)
...a na rukavice je ještě pořád doST teplo si myslim:D
27.09.2021 10:25:01 | Sonnador
tak můžeš filozofovat do mrazů je relativně čaasuu ...teplo po krátkém jasu zamilování uletí nebo budou nekonečně zamilovaní sněhové i otazníkové jéé mě peří nebeských polštářů jinovatkově zněžní:) a co pak žeo? :))
27.09.2021 11:28:19 | J's ..
:)*
27.09.2021 21:51:12 | Sonnador