Kousky krásných básní
Jen tobě mohu nabídnout tento let
podej mi ruku, a obletíme svět
Jsi hvězda, tak snad dokážeš zářit
a ne se tak jen tvářit
Západ slunce mi to slíbil
proto jsem tě dnes políbil
Tvoje vášeň, tvoje ženskost, tvoje něha...
jen pomyslím mráz mi po zádech běhá
I ten největší balvan odnesu vlastní silou
jen abych se zas shledal se svou milou
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Marten, Iva Husárková, rybka
Komentáře (1)
Komentujících (1)