A vnútro zíva prázdnom
Keby tak tlkot tvojho srdca
znel v rytme môjho mena
a nikdy nestíchol, nikdy neprestal!
Ak predsa, tak len na chvíľ pár,
to aby potom ešte mocnejšie
v súzvuku s mojim bubnoval.
Môcť pocítiť dotyk tvojej dlane,
stratiť sa v tvojom objatí,
zadržať dych, pritom nebadane
modliť sa, nech pevnosť nestratí.
Dnes chápem už, prečo Boh ti dal
telo, ktoré sa mi modlou stalo
a tvár, ktorou som vytapetovala stenu.
Nemal už v šuflíku nič iné,
nič, čo by ozaj malo cenu...
Přečteno 243x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, danielsoft, Akrij8, Marten, Frr, Iva Husárková, šerý, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (4)