Maluji srdce
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Sedím a z duše miluji.
Lásku dávám a dostávám.
Nic víc nepotřebuji.
Rozdám kus sebe
ve slovech a ve větách.
Pošlu něžnost ve hvězdách.
Ať doletí vesmírem.
Pro vás drazí jsem.
Sen rodí se v hlavě.
O lásce, která věří si
a zpívá nad mořem i hravě.
Nechám ho plout
a srdce krásně tlouct.
Věřit se dá v každém bytí.
Lidskost má vnitřku krytí.
Už spíš?
Budoucí milý.
Třeba čekáš na správnou chvíli.
Hladí Tě poezie a nebe se směje.
Miluji doteky a povzdechy.
Ať žijí krásné chvíle.
Píši v opojení a vzdychám na znamení.
Chvěješ se v naději.
Hvězdy slastí padají.
Však jednou budu Tvojí.
Třeba osud poví.
Dech se tají.
Náhody se dějí.
Okno otvírám.
Bydlíš ve hvězdách?
Na mléčné dráze.
Stejně láska najde si Tě.
Srdce maluji na všechny strany.
Ať jsi milý pohlazený.
Satén z duše padá.
Snad konečně budu ta pravá.
Tma se ještě krájí.
Den ještě nevstává.
Chovám svůj sen.
Radost je stálá.
Přečteno 255x
Tipy 18
Poslední tipující: Amonasr, jenommarie, Achilleus Naso, Akrij8, Fil, Psavec, Frr, Dreamy, Iva Husárková, Fialový metal, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)