Obraz lásky
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Mám rád,
dal jsi do barev.
Tucet tahů za úsměv.
Lásko, Ty poklad z nebe.
Pořád myslím na Tebe.
U Tebe žádný chlad.
Zvedáš a rád přitakáš.
Chci vidět,
co maluješ dál.
Jsi v duchu král.
Nad papírem.
Svůj svět nitra máš.
Ptám se.
Stále vzpomínáš?
Vyber si obraz,
řekl jsi.
Do ráje svého vzal jsi mě.
Vzpomínám něžně a krásně.
Lásko, pozveš mě do obrazu svého
upřímného skutečného?
Těším se, co namaluješ příště.
Ať žije silueta abstrakce.
Miluji Tvé obrazce.
Hladím štětce
i něhy dárce.
Čechrám ho v modré obálce.
Krása zůstává,
i když je prosta slova.
Jsem obdivovatelka malířova.
Mám ráda obrazy,
protože v nich dobro vězí.
Podívejte se, milé lidi.
Umění léčí,
i když člověk má hrst obručí,
do klidu se položí
a vnímá krásu a jas.
Srdce lehčí zas a zas.
Malíři, ať žije Tvůj svět.
Jsi můj mág.
Barvy tlumí mé smutky.
Kreace a představivost
líbá čtvrtky.
Dýchá květ lásky.
Najdeš mě za vrátky.
Těším se na Tvé obrázky.
Přečteno 293x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Amonasr, Frr, Fil, Psavec, J's ..
Komentáře (8)
Komentujících (4)